Plaatje van aarbeien, omdat die er toch wat smakelijker uitzien dan aambeien.

Veilige behandeling van aambeien

Tijdens de zwangerschap kunnen er veel klachten optreden. Veel daarvan zijn goed te behandelen met massages. Massage heeft vooral een goede invloed op de doorbloeding. Veel aanstaande moeders hebben evengoed toch nog last van aambeien. Lastig en pijnlijk. Bovendien is het ook niet iets waar je makkelijk over praat.

Onderstaand bericht kreeg ik binnen over een behandeling die eenvoudig en veilig is voor moeder en kind. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Oh ja, excuus voor het misleidende plaatje, maar ik vond deze er toch wat smakelijker uitzien 🙂

Wist u dat 40 procent van de vrouwen tijdens de zwangerschap en in het kraambed last heeft van aambeien. De klachten zijn jeuk, pijn, branderigheid en bloedverlies. Tijdens de zwangerschap kunnen niet alle medicamenten voorgeschreven worden omdat ze schadelijk kunnen zijn voor de ontwikkelende vrucht. Terwijl een operatieve ingreep belastend is, er is nu ook een pijnloze, eenvoudige methode om de aambeien te bestrijden. Het berust op het koelen van de aambeien. Het product heet Hemorcool©. De Hemorcool© wordt in het vriesvak gelegd is na ca. 2 uur vriesvak klaar voor gebruik. De Hemorcool© moet in de anus worden ingebracht en gedurende 10 minuten blijven zitten. U kunt de Hemorcool©  inbrengen met wat vaseline, het inbrengen is geheel pijnloos en de aambeien zullen door de koude therapie krimpen en zodoende zullen de klachten snel afnemen.

Deze behandeling is volstrekt veilig voor moeder en kind.

Bekijk het instructiefilmpje van de Hemorcool© op YouTube

De Hemorcool© is te bestellen bij www.pelvitec.nl