beperkte mobiliteit

Mobiliteit

Gisteren kreeg ik een vriendelijk verzoek om een backlink uit te wisselen met een site voor mensen met beperkte mobiliteit. Op zich een prima manier om aan Google te laten zien dat je website er toe doet. Hoe meer links er op het web naar jouw site verwijzen, hoe eerder Google je site zal oppikken.

Op deze site verwijs ik ook naar websites die naar mijn idee wel te maken hebben met het onderwerp van deze site. Maar daar zat nou net het probleem met dit verzoek. Het ging namelijk om scootmobielen op het net. Ik heb hem dus vriendelijk geantwoord dat ik geen verband zag tussen zijn site en mijn site, maar als hij die wel zag ik er over na zou denken. Nou, hij zag het verband: “De meeste scootmobiel gebruikers hebben ook chronische pijn klachten die in veel gevallen verholpen kunnen worden door geregelde massage.”

Mensen kiezen niet voor hun lol voor een scootmobiel; ze zullen allemaal ongetwijfeld al een hele weg van de ene specialist naar de andere therapeut hebben afgelegd. Dus is het niet reëel om te denken dat ‘veel gevallen verholpen kunnen worden door massage’, maar een geregelde behandeling zal zeker verlichting kunnen geven van de klachten. En in de verhalen over triggerpoint behandelingen komt het inderdaad wel voor dat mensen met ernstige chronische klachten, die door de specialisten al naar huis waren gestuurd met de boodschap ‘u moet er maar mee leren leven’, toch spectaculaire verbeteringen zagen nadat de schuldige triggerpoints waren gevonden en behandeld.

Mocht u als lezer, ook beperkt zijn in uw mobiliteit en wel eens graag een massagebehandeling willen boeken, maar erg opzien tegen het trapklimmen (ja, ik zit in een flat)? Wanneer u niet meer zo goed ter been bent, kan ik ook gewoon naar u toe komen. Bel gerust om even te overleggen. Wanneer ik niet oppak, spreek dan even een berichtje in. Dan bel ik zo snel mogelijk terug.