Ontspannen thuis, in Dalfsen, Elburg, Wezep, Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Hasselt of Zwartsluis

Heeft u net een fijne massage gehad, heerlijk ontspannen, en dan moet u weer naar buiten, de auto in, naar huis….  Dat hoeft niet. Desgewenst kom ik bij u voor een massage aan huis. Dezelfde massage, alleen dan in uw eigen vertrouwde omgeving. Ik neem mijn massagetafel mee, massage olie en doeken. Het enige waar u voor zorgt is dat er vrije ruimte is van ongeveer 2 x 3 meter om mijn tafel neer te zetten. Wanneer dat niet lukt, kan het ook op de eettafel. In dat geval neem ik een bodycushion mee.

Een massage aan huis is ook ideaal wanneer u slecht ter been bent, geen vervoer hebt of bijvoorbeeld geen oppas voor de kinderen. Ik kom gewoon bij u thuis, in Zwolle en een straal van ongeveer 20 kilometer daar omheen. Dus ook in Dalfsen, Wijhe, Heino, Heerde, Oldebroek, Elburg, Wezep, Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis.

massage aan huis
© Copyright - Attent Qi