Giovanni Maciocia is een acupuncturist waarvan ik inmiddels kilo’s boeken heb gelezen. Hier zijn website…

Triggerpointcoach is de opleiding waar ik mijn triggerpointtrainingen volg. Meer informatie is te vinden op www.triggerpointcoach.nl en www.triggerpointboek.nl

Medisch Dossier is de Nederlandse uitgave van het Britse blad What Doctors Don’t Tell You, van de gezaghebbende medisch journaliste Lynne Mc Taggart. Medisch Dossier verschijnt 10 keer per jaar en biedt onafhankelijke informatie voor en over uw gezondheid.

Bewust Netwerk Zwolle is onderdeel van het Bewust Netwerk. De ontwikkelaar voor Zwolle  is Elayne Lussenburg.  Het doel van Bewust Zwolle is het ontwikkelen van een lokaal bewustzijnsnetwerk in Zwolle. De focus ligt hierbij op

  • Zichtbaar maken van aanbieder in duurzaamheid, spiritualiteit en bewustworden
  • Inspireren tot samenwerking
  • Mogelijk maken van professionalisering

Earth Matters is een site waar allerlei interessante artikelen worden gepubliceerd die betrekking hebben op onder andere duurzaamheid en gezondheid.

In het kader van de Codex Alimentarius worden sites als onder andere bovengenoemde Earth Matters het zwijgen opgelegd. Een zorgwekkende ontwikkeling voor iedereen die bewust zelf op onderzoek wil gaan naar alternatieve geneeswijzen.

De overheid heeft kennelijk bedenkingen bij het gezond verstand en onderscheidingsvermogen van de burgers.

Iedereen die onafhankelijk wil worden geïnformeerd en niet blind wil varen op wat de farmaceutische industrie en Monsanto voorschrijven kan een petitie ondertekenen.

DIY natuurlijke verzorgingsproducten   –  Door het zoeken naar informatie over etherische oliën kwam ik ook op pagina’s met informatie hoe je zelf eenvoudig gezichtscrème, deodorant en dergelijke kan maken. Zonder allerlei chemische toevoegingen, dus puur natuur. Op deze site (klik op plaatje) staan heel veel recepten.

Halotherapie  –  In Kampen is tegenwoordig een zoutkamer, waar je heel relaxed kan genieten van de therapeutische werking van zout. Bij regelmatig bezoek heel heilzaam bij luchtwegproblemen, allergieën als hooikoorts en huidproblemen.

Spiritueel nieuws…

Bewustzijnsverruiming, alternatieve gezondheid, grenswetenschappen, therapie, opvoeding, seksualiteit & paranormaliteit! Gratis voor nieuwsgierige, leergierige zoekers en geestverwanten!

© Copyright - Attent Qi