BodyCushion geeft nog meer ontspanning

Na veel wikken en wegen heb ik vorige week een bodyCushion aangeschaft. Tijdens mijn oriëntatie op internet heb ik me vaak afgevraagd of het de moeite waard zou zijn. Het is toch een flinke investering. Maar uiteindelijk heb ik toch de knoop doorgehakt. In de auto gestapt en naar Amsterdam gereden om de Cushion zo snel mogelijk te kunnen gebruiken. Ik heb nog geen moment spijt gehad.

Waarom een bodyCushion?

Tijdens een cursus heb ik zelf ervaren hoe comfortabel het is om hier op te liggen. Door de extra ondersteuning worden alle spieren zoveel mogelijk ontspannen waardoor de massage nog meer effect heeft. Wanneer je plat op een tafel ligt, lig je al redelijk relaxed. Maar door de hoogteverschillen in de bodyCushion kunnen spieren van de heupen, rug, benen, nek en schouders nog meer ontspannen. In mijn praktijk gebruik ik hem gewoon op de massagetafel. Maar ook bij massage aan huis tover je met de bodyCushion een eettafel om in comfortabele behandeltafel. Heel handig dus, wanneer er niet zoveel ruimte is.

Natuurlijk hoop je dat je cliënten de nieuwe aanwinst ook weten te waarderen. Daar doe je het uiteindelijk voor. Na een week gebruik in mijn praktijk heb ik alleen nog maar positieve reacties gehad, ondanks dat ik af en toe nog moet experimenteren met de verschillende mogelijkheden en instellingen. Tot nu toe bevalt de bodyCushion dus goed, ook als je niet zwanger bent.