Binnen komende bij Jolanda, geeft ze je gelijk een goed gevoel. Ze is een vakvrouw die goed luistert naar je klachten, in mijn geval doorgezakte voorvoeten en dan ook zeer pijnlijk na een dag lopen en staan. Ook onder de hiel stekende pijn.
Ik was dan ook zeer verbaasd dat de Justin zolen geen pelotte (kussentje in de zool) aangebracht kregen, hetgeen bij andere inleg zolen wel altijd het geval is.
Ik heb de zolen ingedaan en vind ze fantastisch, geen spierpijn gehad en kan heerlijk de hele dag lopen zonder zere voorvoeten.
Jolanda heeft kennis van voeten maar ook je hele schoenenvoorraad kan ze met je doornemen dus ik zeg” doen, maak die afspraak “.

Lies

Toen ik na een langdurige ziekte weer wat wilde gaan wandelen bleek dat onmogelijk door een snerpende pijn in de voorvoeten na plm. 5 minuten lopen. Nu had ik al steunzolen (ik hoor bij de platvoet indianen) maar die hielpen me ook niet. Integendeel. Als ik ze uit mijn schoenen haalde had ik minder pijn in de voeten maar kreeg ik wel weer last van mijn rug. Die steunzolen waren dus niet meer de juiste oplossing. Via via kwam ik aan het adres van Jolanda Prolanda. Onder het motto, baat het niet het schaadt zeker niet maakte ik met haar een afspraak. Ik kan niet zeggen met 100% overtuiging want ik was sceptisch na alles wat ik op voetengebied al had meegemaakt. Jolanda maakte een betrouwbare en deskundige indruk, gaf aan dat het wel een aantal weken kon duren voor ik aan de nieuwe zolen gewend was maar dat ik wel moest doorzetten. Wel, dat heb ik gedaan. De eerste zes weken, geen verbetering. Na die periode begon de pijn in mijn voeten plotseling minder te worden wat mij stimuleerde door te gaan. Nu, vier maanden na aanschaf, voel ik niet meer dat ze in mijn schoenen liggen, loop en wandel ik pijnvrij en heb ook geen last meer van mijn rug. Ik loop meer rechtop en de Jurtin zooltjes voldoen volkomen aan de beloftes en verwachtingen. Jolanda, bedankt voor je behandeling en adviezen. Nu nog een beetje conditie opdoen en ik ben weer klaar voor alle soorten pijnvrije wandelingen.

Jan Pot

Ik ben Jantje van Biessum 54 jaar en heel blij met de zolen van Jurtin Medical System.
Op 20 februari ben ik geopereerd aan mijn voet er is een stukje bot verwijderd dat door groeide.
Op advies van mijn chirurg moest ik in het ziekenhuis zooltjes aan laten meten, die ik later aan Jolanda heb laten zien.
Ze zei dit is niet goed je staat er over heen en je staat scheef dus ik terug naar de podoloog in het ziekenhuis.
Ik moest gelijk aangepaste schoenen er werd een gipsafdruk gemaakt en ik kreeg proef schoenen met een zacht materiaal zool, maar aan het scheef staan werd niks veranderd.
Toen ik mijn originele schoenen kreeg verging ik van de pijn ook na meerder keren een aanpassing laten doen het was waardeloos.
In mei kwam ik bij Prolanda en ze heeft me de nieuwe zolen aan gemeten ik ben die middag nog naar een fair geweest waar ik geen last had.
De volgende dag en de eerste week was ik wat moe maar ook dit verdween snel.
Onze dochter is in juni getrouwd ik heb gedanst de polonaise mee gedaan en het gaat prima.
Ik ben heel erg blij met deze zolen en ook mijn fysiotherapeut  zegt dat het goed is want ik sta sinds jaren RECHT.
Super gelukkig dank je wel Jolanda.

Jantje van Biessum

Ik kom al vanaf het begin bij Jolanda voor de pedicurebehandelingen. Ze is erg nauwkeurig en weet waar ze over praat. Ik heb altijd likdoorns aan mijn beide kleine tenen. Jolanda verwijderd deze altijd heel goed. Sinds drie maanden heb ik de inlegzolen van Jurtin. Deze bevallen mij erg goed. Je staat goed rechtop en vermoeide/pijnlijke benen zijn verleden tijd. Ook mijn likdoorns worden minder en zitten minder diep. Mijn vriend heeft ook de Jurtin zolen is ook tevreden. Hij had met wielrennen altijd koude voeten, maar sinds hij de zolen gebruikt niet meer. Ik ben dus zeker een tevreden klant!

Esther

Ik kom nu  een aantal maanden bij ProLanda. Ik vond het erg spannend om mijn voeten aan een medische pedicure te laten zien. Ik heb al langere tijd schimmelnagels (verkleurd en dik) en schaam me hier erg voor. De eerste keer bij Jolanda voelde direct goed. Ze nam alle tijd voor me en behandelde mijn voeten erg zorgvuldig. Ze is secuur en deskundig. Mijn nagels knappen enorm op sinds mijn komst bij Jolanda. Ik vind het (nog) lastig om slippers aan te hebben omdat mijn nagels er anders uitzien. Ze vertelde dat ik ook gelnagels (speciaal voor schimmelnagels) bij haar kon laten zetten. Dit heb ik gedaan, wat een verschil, echt een aanrader! Ik heb mooie glanzende nagels en kan de hele zomer zorgeloos rondlopen op slippers. Bedankt ProLanda!

Jeanine